Opening Uilenbos & project Grote Boshoek

Date/Time
Date(s) - za 14 okt.
13:00

Location
Uilenbos, Boshoekstraat

Categories


Vandaag opent Natuurpunt samen met de Provincie en de gemeente Hove het Uilenbos en omgeving. Na jaren ijveren is het zo ver: de afdeling kon recentelijk het bos en een groot stuk historisch waardevol landbouwterrein aansluitend aan het bos aanschaffen met steun van de overheid, het Kempisch Landschap en de gemeente Hove. Op deze dag van de Trage Weg openen we een eerste wandelroute door het bos en begeleiden we de bezoekers. Natuurpunt en de provincie zorgen voor een aantal activiteiten op de afspraakplaats (boerderijtje aan Boshoekstraat 99) en wij verzorgen een natuurcafé.
Trommel dus gerust je ganse familie op voor deze unieke gebeurtenis. We kunnen overigens nog wat medewerkers gebruiken, ofwel om ter plaatse wat toelichting te geven, ofwel voor meer praktische hulp (opvang, café…). Graag een seintje aan hugo.waeterschoot@scarlet.be als je wil meewerken die zaterdagnamiddag (of morgen voor het opstellen).

Er is weinig tot geen parkeerplaats ter plaatse. Best dus met de fiets komen, of de auto aan de Lintse Steenweg laten staan.