24/11 Bosplantactie Edegemse beekvallei

Praktisch: Iedereen die wil komen planten is op zondag 24 november meer dan welkom. Dit is een erg kindvriendelijke activiteit en ook jeugdgroepen zijn welkom. Deze groepen worden wel verzocht zich aan te melden via Edegemse.beekvallei@zuidrand.be  Het planten start om 10.30 uur en we hopen tegen 15 uur klaar te zijn. Gedurende deze periode ben je dus meer dan welkom.

Er zijn twee toegangswegen tot het plantgebied (zie plannetjes):

  • zuidelijk in Kontich: via Veldkant in Kontich: zowel auto’s als fietsen kan je hier kwijt, auto parkeren op de aangeduide KMO-parkings en in Veldkant
  • noordelijk in Edegem: via de Boerenlegerstraat en Finckenpad: enkel te bereiken met de fiets of te voet. (Bewegwijzering wordt voorzien vanaf de invalswegen en vanaf de afrit Kontich van de E19)

Aanmelden bij het onthaal in de tent aub.

Meebrengen: werklust, werkhandschoenen en een spade indien de gelukkige bezitter. Laarzen zijn bij nat weer aan te raden.

We zoeken ook nog sponsors. Aankopen en planten kost geld. Wil je een boom sponsoren dan kan dit door te storten op rekening BE56 2930 2120 7588 met vermelding project 3703 – Edegemse beekvallei.

Alle giften van 40 euro of meer verkrijgen een fiscaal attest.