Jaarlijks gezellig samenzijn (LAV)

Jaarlijks gezellig samenzijn (LAV)

Wanneer

17 februari 2024    
18:30 - 22:00

Waar

Franciscuszaal, Groenstraat 46 Mortsel
Groenstraat 46, Mortsel

Evenement type

Iedereen die begaan is met Natuurpunt (en zijn we dat niet allemaal) wordt vanavond verwacht, jong of oud, nieuw lid of oude rot! Jij komt dus toch ook naar ons gezellig samenzijn waar je kan kennismaken met de vereniging. We overlopen enkele hoogtepunten van 2023 en presenteren ons programma voor 2024!

Door de receptievorm kan je kennismaken met vele leden terwijl je van een glaasje en een knabbeltje geniet. En wees gerust, je hoeft echt geen maaltijd te nemen op voorhand. Er zijn genoeg versnaperingen. Vanavond geven we je een overzicht van wat er het afgelopen jaar op het vlak van natuur zoal allemaal gebeurde in onze afdeling en stellen we je het werkprogramma van onze afdeling voor en de mensen die dit mee helpen waarmaken. Onze afdeling richt jaarlijks vele natuuractiviteiten in rond natuurstudie en inventarisatie, beleving en excursies, beheer op Fort 7, Groen Neerland, Uilenbos en Edegem, bosaanplant, enz… We zouden je dit allemaal kunnen toelichten… maar beelden zeggen veel meer, niet?

We verwachten je rond 18.30 u. in de mooie en gezellige zaal van de Arkgemeenschap van de Windhoek in de Groenstraat te Hove/Mortsel.
Er is parkeerplaats ter plaatse maar de locatie is ook makkelijk te bereiken met bus 50-51-90-91… of tram 7 of 15 (15 minuten stappen)

Het programma is interessant en avondvullend en rijk aan beeldmateriaal:
– kort overzicht van de afdelingswerking in 2023 en de planning voor 2024 (incl. enkele formele verplichtingen)
– aangezien er verkiezingen aankomen dit jaar stellen we de suggesties voor die onze afdeling wil voorleggen aan de toekomstige besturen van Wilrijk, Edegem en Hove. Je kan deze aanvullen of hierover je mening geven
– en videobeelden van Natuurpunt en de afdeling… dat wordt leuk!

Aan de ingang staat er een bus waarin je volledig vrijwillig een gift kan droppen. De opbrengst van deze avond gaat zoals steeds integraal naar een doel ditmaal voor beheermateriaal van onze natuurgebieden. Om voedselverspilling te vermijden willen we je graag vragen om je aanwezigheid te melden aan Erlend.hansen@skynet.be of een SMS aan 0472/78 20 58 met vermelding van je naam en hoeveel personen.