Sneeuwklokjeswandeling

Wanneer

10 februari 2019    
10:00 - 12:30

Waar

uilenbos, Lintsesteenweg
Lintsesteenweg, Hove

Evenement type

Zo vroeg op het jaar… alles slaapt nog denk je? Niets is minder waar. De sneeuwklokjes priemen nu reeds doorheen de afgevallen bladeren en strekken hun bloemen open zo wijds ze kunnen, om te genieten van het eerste zonnetje. Maar ook in de boomkruinen is het op dit moment een begankenis met de spechten en Boomklevers die reeds volop hun terrein aan het afbakenen zijn. En wie weet zien we een ree of minstens een aantal sporen van hen, of een winterse haas… die er op uit is om een mooie bruid te versieren. Deze morgen kan je genieten van deze prille winterpracht als je met ons meewandelt in het Uilenbos te Hove voor een ongeveer 2,5 u. durende geleide wandeling.

Afspraakplaats: toegang aan Lintsesteenweg te Hove. Je kan je wagen parkeren op de oprit van het waterzuiveringsstation (juist naast Lintsesteenweg 461) en er is ook een fietsenparking ter plaatse.

Meebrengen: Warme kleren en een verrekijker. Wandelschoenen, maar laarzen kunnen noodzakelijk zijn als het veel geregend heeft de weken ervoor.

Leiding: Hugo Waeterschoot – 477/33 23 30 – hugo.waeterschoot@scarlet.be

Gerd De Gheselle