Verrassingswandeling

Verrassingswandeling

Wanneer

3 oktober 2021    
13:30 - 16:30

Waar

Bist afspraakplaats
Parking Bist, 2610 Wilrijk

Evenement type

Het is soms moeilijk vooruit te weten welke gebieden in bepaalde periodes interessant zijn. Wanneer zullen de lentebloeiers er in hun mooiste kleedje bij staan, welke vogel wordt juist ergens veelvuldig gespot, enz. Daarom proberen we een nieuwe formule. We gaan met zijn allen gezellig wandelen op zoek naar planten, vogels, mossen en meer. Vermits er steeds op onze tochten veel ervaren natuurkenners aanwezig zijn zal het gidsen geen probleem zijn, want ieder kan indien zij of hij wenst zijn kennis naar voor brengen.

Een week voordien wordt bepaald waar we naartoe gaan. Wie dat wenst kan dan de leiding opbellen (op het vaste nummer) om te weten waar de wandeling plaats heeft. Anders kom je gewoon naar de Bist en je laat je verrassen. We houden ons uiteraard aan de op dat ogenblik geldende Coronamaatregelen.

Afspraak: we vertrekken om 13.30 u. aan de Bist te Wilrijk (kostendelend vervoer) en eindigen om ongeveer 16.30 u. ter plaatse. Wie rechtstreeks naar het gebied wil rijden kan de leiding contacteren.

Mee te brengen: loepje, verrekijker, veldgidsen, fototoestel, stevig schoeisel en aangepaste kledij.

Leiding: Lucy de Nave – 03/237 99 52 – 0485/71 73 48 (GSM enkel op de dag zelf bereikbaar)