LAV (nieuwe datum)

LAV (nieuwe datum)

Wanneer

12 maart 2022    
19:30 - 22:00

Waar

Franciscuszaal, Groenstraat 46 Mortsel
Groenstraat 46, Mortsel

Evenement type

Ons jaarlijks afdelingsinspraakmoment (LAV) uitgesteld wegens Corona naar zaterdag 12 maart (19u30).

Iedereen die begaan is met Natuurpunt in onze regio/afdeling krijgt jaarlijks een uitgelezen kans om het reilen en zeilen van dichtbij te bekijken en te bespreken. Op dit moment stellen we ons werkprogramma aan jullie voor als ook wat we het vorige jaar gerealiseerd hebben…. En dat was ondanks Corona heel wat.

Oorspronkelijk wilden we dit (zo graag) laten doorgaan midden februari in de Ark met een fijne kaas en wijnavond gespijsd met een toelichting omtrent de werking en het bestuur en vooral wat er op onze kalender staat. Een fijn moment dus waar velen echt naar uitkeken. In onze nieuwsbrief van afgelopen maand las je reeds dat we dit door Corona niet konden laten doorgaan en we naar een gepast vervangprogramma zochten via electronische weg, het ondertussen klassieke webinar. Maar daar kwam stevige reactie op met velen onder jullie snakkende naar een babbel en een echt ontmoetingsmoment.

De Coronacrisis liet dit tot op heden niet toe maar er is nu al oranje en vast en zeker ook spoedig, gele zonneschijn aan de horizon. Daarom houden we onze LAV op zaterdag 12 maart. We verwachten je dan tegen 19h30 in de zaal van de Ark voor een aangeboden receptie met kleine hapjes. Naast de beloofde toelichtingen, mooie foto’s en enkele filmpjes die onze werking toelichten kan je dan kennismaken met je Natuurpunt medebuur. We sluiten ten laatste om 22h af. Voor de kenners een mengeling van de klassieke LAV en midzomernacht.

Graag vragen we je wel om je aanwezigheid te melden bij Erlend Hansen op erlend.hansen@skynet.be of op 0472 782 058 ten laatste op dinsdag 9 maart.
We hopen echt om je allemaal terug weer te zien!!

Het bestuur