Werkgroepen

Beheerswerkgroepzuidrand_wervingsflyer

De beheerswerkgroep is de meest actieve werkgroep van de afdeling, ze steken namelijk elke donderdag en zaterdag van 9u tot 12u de handen uit de mouwen in de verschillende gebieden die onze afdeling rijk is.

Zin om ook eens een keertje te komen helpen ? Stuur dan een mail naar

 

Plantenwerkgroep

De plantenwerkgroep komt enkel in de lente- en zomermaanden elke maandag samen, er wordt op voorhand een gebied uitgekozen om er te gaan inventariseren welke soorten er voorkomen. Heb je zin om ook eens mee te gaan en de plantenwereld (verder) te ontdekken ?

Stuur dan een mail naar ronald.deckers@pandora.be

 

Vogelwerkgroep Ardealogo

Vogelwerkgroep Ardea is de vogelwerkgroep van Zuid-Antwerpen en doet onderzoek in de gebieden gelegen in Hoboken, Kiel, Wilrijk, Edegem, Hove en in een stukje Aartselaar.

Deze werkgroep bevat enkele specifieke groepen/bezigheden, nl. de trektellers, uilen en roofvogelwerkgroep, onderzoek, … Veel van de leden doen meerdere, zoniet aan alle onderdelen af en toe wel eens mee vanwege de interesse voor alle onderzoek omtrent vogels.

Meer info : Ardea blog

 

Amfibieënwerkgroep Edegem

In Edegem worden tijdens de paddentrek overzetacties georganiseerd. Maar daarvoor moeten natuurlijk eerst de paddenschermen geplaatst worden. Voor beide acties zijn alle helpende handen welkom !!

Meer info: Amfiesedegem (Edegem)

of Amfibieënwerkgroep Hyla (Vlaanderen)