Ardea 2.0 Kick-off

Ardea 2.0 Kick-off

Wanneer

18 januari 2020    
18:00

Evenement type

Net zoals de rui bij vogels vernieuwt ook vogelwerkgroep Ardea haar veren. Na een wat stille periode (zonder traditionele herfstmeeting) waarin een enthousiast team achter de schermen werkte aan een vernieuwde organisatiestructuur, is het de hoogste tijd om de feestelijke aftrap te geven voor een nieuw werkingsjaar. Dat staat – als vanouds – weer bol van de boeiende vogel-activiteiten.

Op deze gezellige kick-off meeting stelt Ardea haar nieuwe werking graag voor aan alle Ardea-sympathisanten en vogelaars met een korte(!) presentatie. Ook wordt er het nieuwe programma voor 2020 – in preview – voor u uitgerold, en kan u er de nieuwe Ardea-stand komen keuren. We lichten even de aanpak van het ambitieuze project Vogelatlas 2020-2023 toe (zin om mee te tellen?). Bekijk foto- en filmmateriaal van de Ardea-vogelfotografen. En zag u al de indrukwekkende fotoreeks van Ardea-medewerker Maarten Mortier over de Kielse Slechtvalken en de Hobokense Wespendief? Grijp je kans! Tijdens een live-talkshow ontvangen we o.a. vogelaar/fotograaf Joachim Pintens, die ooit als jonge knaap alle trekvogels op de Hobokense Trektelpost “uit de lucht schoot” en mee aan de wieg stond van Ardea, en ondertussen is uitgegroeid tot een zeer gerespecteerde vogeldeskundige, twitcher en Waarnemingen-admin. Van een vogelpassie gesproken! Hoe dat allemaal is gelopen, toont hij met de beste vogelfoto’s van zijn ontdekkingen en avonturen. Door zijn verbluffende kennis en beeldenrijkdom worden ongetwijfeld ook al uw vogelgevoelige zintuigen geprikkeld! Jong talent dat mag gezien worden!

Maar vooral maken we heel graag tijd om gezellig samen te eten, bij te praten en vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Daarom voorzien we een heerlijk gezond (vegan) buffet en een rijkelijk gevulde bar en trekken we naar de sfeervolste en hipste feestplek van ’t Stad: ‘Cantin’ in de Hobokense Blikfabriek. De professionele catering wordt verzorgd door the rising star van de gezonde culinaire scene, Tarte Lies (met 100% natuurlijke smaakbommen). Een streep jazzy live muziek wordt er bij getrokken door de Frans-Belgische pianist Peyo C. en het geheel wordt stevig in het nat gehouden door o.a. het Natuurpuntbier ‘Hobokens Wild’. Relax onderuitzakkend of op zijn minst lichtjes heupswingend: eens wat anders om ongedwongen samen te zijn.

Ter gelegenheid van deze feestelijke gebeurtenis biedt Ardea het diner (apero, soep, buffet en dessert) kosteloos aan. Voor de drankjes aan de bar nadien kan u elkaar trakteren. Profiteer ervan!

Afspraak: De Kick-off gaat door in het loungy feestcafé Cantin, in de Blikfabriek te Hoboken. Dat is een pop-up project op de site van de voormalige Crownfactory, vlakbij de Hobokense Polder. Adres: Krugerstraat 232, nabij de Lage Weg. (Alleen al een bezoekje aan deze site is zeker de moeite waard!).

Vanaf 18 uur openen we de bar en bieden we een receptie aan. Rond 19 uur snijden we het programma aan en opent het buffet. Muziek en talkshow-praatjes vullen het decor, tot iedereen (gastronomisch) voldaan is. De bar blijft open tot zolang het plezant is!

Inschrijven is nodig om voldoende stoelen en schotels te kunnen voorzien. Dat kan d.m.v. een e-mail naar ardea@hobokensepolder.be (met vermelding van je naam en het aantal personen) vóór 13 januari 2020.

Organisatie: Ardea-kern.

Meer info? Contacteer Wim Stappers (0477/51 61 54) of Joris Van Reusel (0486/83 62 34)