Rondje Pontje

Rondje Pontje

Wanneer

22 juli 2018    
08:00 - 17:30

Evenement type

De editie van vorig jaar in Zaltbommel – Land van Maas en Waal was weer een voltreffer, al zeggen we het zelf. Ik verwed dat menig Natuurpuntfietser dit jaar voor Rondje Pontje al een plaatsje vrijgehouden heeft in zijn agenda. Het weer buiten beschouwing gelaten, kan het eigenlijk niet mislukken. Nederland biedt als water- en fietsland zo veel mogelijkheden om te fietsen en te varen. Wie Rondje Pontje nog niet kent, of nog niet is mee geweest, moet het beslist eens doen. We fietsen een rondje van ongeveer 40 km aan een rustig tempo zodat iedereen mee kan. Onderweg stappen we eens af om naar vogels te kijken, om een wandelingetje te maken, of om eens te verpozen op een terras. Het vaste stramien dus, maar we laten ook ruimte voor verrassingen en ontdekkingen van het moment. Waar we dit jaar precies heen gaan, verklappen we nog niet, zo blijft het spannend. Dit 15e Rondje wordt een jubileum-editie met een strikje errond. Beloofd. Wie mee wil verwittigt vanaf nu André De Mul 03/828 70 32  of e-mail andredemul.ilsemilloen@gmail.com tot ten laatste 15 juli, met de vermelding: fietsvervoer met eigen wagen: ja/ neen, mogelijke plaats(en) in je auto voor medefietsers/fietsen
en je telefoonnummer. Wie zeker meewil kan best onmiddellijk inschrijven, zo is je plaats bij de max. 20 deelnemers verzekerd. Voor de vaarkosten voorzie je ongeveer € 8 samen met de voorbereidingskosten (€ 2 p.p.) ter plaatse te betalen.

Afspraak: vertrek met eigen wagens om 8.00 u. aan De Bist te Wilrijk. Einduur ter plaatse rond 17.30 u. De deelnemers ontvangen nog een bevestiging of worden verwittigd ingeval de afspraak wijzigt.

Meebrengen: picknick, drank, kijker, fototoestel, regenkledij en uiteraard je fiets die rijklaar is. Indien nodig, zorgen we voor extra fietsvervoer (+  € 2 extra per fiets).

Gids: Luc van Schoor – 0494/33 63 09

Leiding: André De Mul – 0478/57 48 92