Rondje pontje

Rondje pontje

Wanneer

21 juli 2019    
08:00 - 17:30

Waar

't Spant afspraakplaats
Boomsesteenweg 335, 2610 Wilrijk

Evenement type

Met de fiets over land, en over het water, van land naar land, met een veer- of een vast pontje, in een rondje. Dat is Rondje Pontje.  Nederland, waterland bij uitstek, is daarvoor een uitgelezen plek. Brede, rustige fietspaden, prachtige vergezichten: landerijen, koeien en paarden in een wei, een waterplas, . . . . Zoals je van ons gewoon bent, fietsen we een lus van ongeveer 40 kilometer aan een rustig tempo. Onderweg is er altijd wat te zien en stoppen we om vogels te kijken of een wandelingetje te maken. ’s Middags nemen we ruim de tijd voor een hapje, een drankje of ander lekkers.

Welk gebied of plaats van gebeuren het dit jaar wordt – Rivierenland, Zeeland of ergens tussenin – kunnen we op dit moment nog niet zeggen. Afhankelijk van vaar- en overzet-tijden en binnen de grenzen van onze actieradius – goed 100 km tussen vertrek in Wilrijk en vertrek ter plaatse, kijken we met open blik vooruit naar wat Nederland voor ons nog in petto heeft. Wie mee wil verwittigt vanaf 15 april André De Mul tot ten laatste 14 juli met de vermelding: fietsvervoer met eigen wagen: ja/neen, mogelijke plaats(en) in je auto voor medefietsers/
fietsen en je telefoonnummer. Voor de vaarkosten voorzie je ongeveer € 5, samen met de voorbereidingskosten (€ 2 p.p.) ter plaatse te betalen.

Afspraak: vertrek met eigen wagens om 8.00 u aan ‘t Spant, Boomsesteenweg te Wilrijk. Einduur ter plaatse rond 17.30 u. De deelnemers ontvangen nog een bevestiging of worden verwittigd ingeval de afspraak wijzigt.

Meebrengen: picknick, drank, kijker, fototoestel, regenkledij en uiteraard je fiets die rijklaar is. Indien nodig, zorgen we voor extra fietsvervoer (+ € 2 extra per fiets).

Gids: Luc Van Schoor

Leiding: André De Mul – 03/828 70 32 – andredemul.ilsemilloen@gmail.com