Rondje Pontje

Rondje Pontje

Wanneer

30 juli 2017    
08:00 - 17:30

Waar

Bist afspraakplaats
Parking Bist, 2610 Wilrijk

Evenement type

Fietsen over land en over water met een pontje.  Een ontspannen tochtje in een mooie natuur.  Af en toe eens stoppen, kijken naar het landschap, vogels, mensen …  .  Een wandelingetje, eens bijkomen op een terras, en dat alles in goed gezelschap. Meer moet dat niet zijn.  Het is de constante, de eenvoud van het opzet die het tot een blijver maakt op de zomeragenda van Zuidrand Antwerpen. Dus veranderen we niets aan de formule, maar gaan gewoon verder op hetzelfde elan.  Gewoon hetzelfde recept, maar in een iets andere setting. Dat maakt het telkens weer iets om naar uit te kijken. Waar precies we dit jaar heen gaan, weten Luc en André op dit moment zelf nog niet – al hebben we wel al ideetjes, maar die houden we voor het volgend nummer.  Zo blijft het verrassend en spannend. Het parcours loopt over een afstand van ongeveer 40 kilometer, aan een rustig tempo.  Om praktische redenen (vervoer en dergelijke) willen we het aantal deelnemers op een 20-tal houden.

Wacht dus niet te lang en schrijf je tijdig in. Wie mee wil verwittigt vanaf nu André De Mul 03/828 70 32  of e-mail andredemul.ilsemilloen@gmail.com tot ten laatste 20 juli met de vermelding: fietsvervoer met eigen wagen: ja/neen, mogelijke plaats(en) in je auto voor medefietsers/fietsen en je telefoonnummer.
Voor de vaarkosten voorzie je ongeveer € 8, samen met de voorbereidingskosten (€ 1 p.p.) ter plaatse te betalen.

Afspraak:  vertrek met eigen wagens om 8.00 u. aan De Bist te Wilrijk.  Einduur ter plaatse rond 17.30 u. De deelnemers ontvangen nog een bevestiging of worden verwittigd ingeval de afspraak wijzigt.

Meebrengen: picknick, drank, kijker, fototoestel, regenkledij en uiteraard je fiets die rijklaar is. Indien nodig, zorgen we voor extra fietsvervoer (+ € 2 extra per fiets).

Gids: Luc Van Schoor – 0494/ 33 63 09

Leiding: André De Mul – 03/828 70 32 – 0478/57 48 92