ARDEA’s herfstmeeting

ARDEA’s herfstmeeting

Wanneer

1 oktober 2017    
15:00 - 21:30

Waar

CC Moretus
CC Moretus Berkenrodelei, 2660 Hoboken

Evenement type

Steenuil – foto: Kathy De Lange

Naar jaarlijkse gewoonte roept ARDEA al zijn troepen samen voor een overschouwing van haar werking, en dat is dan vooral heel veel vogelonderzoek en vogelbeschermingsprojecten. Alle (prachtige) resultaten en de stand van zaken worden u op een schoteltje aangereikt, gekruid met tal van supermooie vogelfoto’s van onze fotografen, filmpjes en berichten. Uiteraard ook verrassende tussendoortjes met als thema dit jaar: roofvogels en uilen, want daar zijn we in onze regionale werking zéér goed mee bezig. We presenteren ook de projecten en activiteiten voor 2018, wat wel eens een zeer feestelijk ARDEA-jaar kan worden, en we presenteren de ARDEA-Vogelfoto van het jaar 2017.
Nog meer dan anders houden we ons strikt aan het programma (dankzij onze dagvoorzitter Walter), en vertrouwen we op externe deskundigen voor een verantwoorde en lekkere catering zodat we heel veel tijd overhouden om bij te praten en terug te blikken, tussen pot en pint. De Herfstmeeting gaat door in CC De Moretus te Hoboken (Berkenrodelei). Vanaf 15.00 uur ben je welkom op de receptie, om 16 uur start de presentatie. Tussen 18 en 20 uur serveren wij een heerlijk vers Oxfam-based dinerbuffet. Ook het ARDEA vogelcafé is heel de tijd geopend, met tal van lekkere sappen, vogelbieren en –wijntjes. Best even vooraf inschrijven, zo bestellen we precies wat nodig is. Tip: profiteer van je trip naar Hoboken en kom in de voormiddag naar de Trektelpost Hobokense Polder die weer volop draait, te vervolgen door een wandeling in de nabijgelegen Hobokense Polder!
Praktisch: inschrijven door storting van 15 Eur p.p. (deelname inclusief maaltijd dinerbuffet en drankje) voor 24 september 2017 op rekening BE81523080650424 van ARDEA Natuurpunt HP met als referentie ‘Herfstmeeting 2017’ en het aantal personen + je email en je gsm. Mail deze gegevens ook naar Joris (ardea@jupiter24.be)
Leiding : Luc Van Schoor, Walter De Weger, Kathy De Lange, Guy Borremans, Joris Van Reusel – 0486/83 62 34