Winteravond: natuureducatieve comedy

Winteravond: natuureducatieve comedy

Wanneer

1 december 2018    
20:00 - 22:30

Waar

Districtshuis, Bist 1
Districtshuis, Bist 1, 2610 Wilrijk

Evenement type

Toen de dieren nog spraken … en wat de mensen daar van maken

Joeri Cortens moeten we vast en zeker niet meer voorstellen. Hij is de vereenzelviging van een begenadigd spreker, een encyclopedie aan natuurkennis en een vranke en vooral leuke spreekstijl. Vanavond mag je je dus verwachten aan een comedy voorstelling, zij het over natuureducatie rond het thema “de communicatie tussen mensen, dieren, planten”, … in geuren en kleuren
… en vooral wat er zoal kan mislopen. Apen apen apen na? Bijvoorbeeld of is het mensen, mensen mensen na? Gaan spinnen op het web? Twitteren vogeltjes zelf wel eens? En vooral … wat bakken we er zelf van? Zijn we beland in een communicatie-revolutie of verstaan we elkaar steeds minder? Deze voorstelling is geschikt voor iedereen ouder dan 12 jaar en een heerlijke aanzet naar de kerstperiode. Niet te missen dus. De zaal kan 150 personen aan, dus breng gerust je familie en vrienden mee.

Deelname in de onkosten € 5 ten voordele van het aankoopfonds van de afdeling.

Afspraak: de avond gaat door in het districtshuis van Wilrijk (Bist) goed bereikbaar via het openbaar vervoer en ter plaatse is er voldoende parking aanwezig. Aanvang om 20.00 u. Einde omstreeks 22.30 u.

Leiding: Hugo Waeterschoot – hugo.waeterschoot@scarlet.be

Tuur Wuyts – 03/449 99 11